معرفی و بررسی رشته علوم اقتصادی

علم اقتصاد یک علم اجتماعی است که با تولید، توزیع، مصرف کالاها و خدمات سروکار دارد. یکی دیگر از رشته‌های گروه انسانی رشته علوم اقتصادی است و به دلیل شناور بودن این رشته امکان ورود به این رشته از گروه تجربی و ریاضی هم است بسیار پر اهمیت است‌ و جایگاه شغلی خوبی دارد. دانشجویان در طول تحصیل خود یاد میگیرند که تخصیص منابع را به صورت بهینه داشته باشند. انواع اقتصاد که شامل خرد و کلان است که یکی به بررسی مصرف کنندگان و مشاغل می‌پردازد و دیگری به بررسی رفتارهای اقتصادهای کلی در مقیاس منطقه ای و بین المللی می‌پردازد.
*معرفی دروس مشترک در همه شاخه‌های علوم اقتصادی: زبان خارجه تخصصی، حقوق تجارت، اصول سازمانی و مبانی جامعه‌شناس، مدیریت، ریاضیات، آمار، روش تحقیق، اصول حسابداری، جغرافیای اقتصادی ایران، پول و بانکداری، اقتصاد خرد، اقتصاد کلان، مبانی فقهی اقتصاد صدر اسلام، تجارت بین‌الملل، نظام‌های اقتصادی، اقتصاد توسعه و اقتصاد ایران.
*معرفی گرایش‌های رشته علوم اقتصادی: رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی دارای ۶ گرایش اقتصاد حمل و نقل، اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد صنعتی، اقتصاد پول و بانکداری است که هر ۳ گروه آزمایشی انسانی، تجربی و ریاضی مجاز به انتخاب رشته در همه گرایش‌ها هستند. تنها این موضوع را باید گفت که گرایش اقتصاد نظری قابل انتخاب توسط دانش آموزان گروه انسانی نیست.
*دانشگاه‌های برتر رشته اقتصاد در ایران: دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان.
*برترین دانشگاه‌های رشته اقتصاد در دنیا: دانشگاه هاروارد، موسسه فناوری ماساچوست، دانشگاه استنفورد، دانشگاه برکلی کالیفرنیا، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن، دانشگاه پرینستون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه ییل، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *