معرفی و بررسی رشته صنایع دستی

مروزه هنر صنایع دستی در اکثر نقاط ‌کشور وجود دارد که مردم از آن درآمد کسب می‌کنند. صنایع دستی در هر منطقه‌ای نماینگر اعتقادات، فرهنگ و آداب و رسوم آن منطقه است.
اولین عامل مهم برای ورود به هر رشته‌ای عشق و علاقه به آن رشته است در رشته‌های هنری هم خلاقیت و داشتن ذوق هنری اصلی بسیار مهم است که نمی‌توان ازآن چشم پوشی کرد و داشتن صبر و حوصله، آشنایی با نقوش طراحی سنتی، آشنایی با فرهنگ و سنت قدیم کشورها است.
*دروس عمومی رشته صنایع دستی: معارف اسلامی، ادبیات فارسی، اخلاق و تربیت اسلامی، زبان خارجی، تاریخ اسلام، تربیت بدنی، انقلاب اسلامی و ریشه‌های آن از قرن سیزدهم، زیست شناسی، متون اسلامی.
*دروس پایه رشته صنایع دستی: کارگاه حجم سازی، انسان, طراحی, طبیعت ۱، مبانی هنرهای تجسمی ۱ و ۲، کارگا ه طراحی پایه ۱ و ۲، کارگاه عکاسی پایه ۱ و ۲، هنر و تمدن اسلامی ۱ و ۲، آشنایی با هنر در تاریخ ۱ و ۲، آشنایی با هنرهای سنتی ایران.
*دروس اصلی رشته صنایع دستی: هندسه نقوش در صنایع دستی ایران ۱ و ۲، مرمت نگهداری آثار هنری ۱ و ۲، تحقیق در صنایع دستی ایران ۱ و ۲، انسان, طراحی, طبیعت ۲، خوشنویسی و طراحی حروف ۱، تحول صنایع دستی، طرح اشیا در تمدن اسلامی.
*دروس تخصصی رشته صنایع دستی: کارگاه صنایع دستی ۱ تا ۹، کارگاه تخصصی صنایع دستی ۱ و ۲، طرح و رساله نهایی.
*دروس اختیاری رشته صنایع دستی: آشنایی با رشته‌های هنری معاصر، خوشنویسی و طراحی حروف ۲، کارگاه مواد و روش‌های ساخت ۱ و ۲ و ۳، حکمت هنر اسلامی، مدیریت تولید صنعتی، هندسه مناظر و مرایا، کارگاه چاپ باتیک ( کلاغه ای)، تاریخ طراحی صنعتی و اختراعات، کارگاه چاپ، تاریخچه کتابت.
*دانشگاه‌های برتر رشته صنایع دستی در ایران: دانشگاه هنر تهران، دانشگاه هنر اصفهان از بهترین دانشگاه‌های رشته صنایع دستی در ایران هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *