قبل از ظهور شبکههای اجتماعی، بیشتر مردم سرگرم سینما و تلویزیون و تئاتر بودند. در واقع سینما، هنری است به صورت تصویری اتفاقات را ضبط میکند و با ترکیب قسمتهای مختلف و همراه صدا، به مخاطب حسهای مختلفی را انتقال می دهد. افراد علاقه مند به این رشته باید استعداد ذاتی داشته باشند و داشتن اطلاعات عمومی در زمینه هنر، خلاقیت ذهنی، قدرت بیان خوب، آشنایی با عکاسی و تسلط بر زبان و ادبیات فارسی مخصوصا برای علاقه مندان به گرایش فیلم نامه نویسی میتوان اشاره کرد.
*دروس اصلی و تخصصی گرایش تدوین: صدا، لابراتور فیلم، آشنایی با نقاشی متحرک، آشنایی با متون نمایشی، مستند سازی، تحلیل فیلم، تولید برنامههای تلویزیونی، آشنایی با سبکهای سینمایی، موسیقی فیلم، جلوههای خاص، اصول بازیگری، کارگردانی، شیوههای رهبری بازیگر، مدیریت تولید و پروژه نهایی.
*دروس اصلی و تخصصی گرایش فیلمبرداری: صدا، لابراتوار فیلم، تحلیل فیلم، جلوههای خاص، فیزیک نور و عدسی، شناخت ابزار فیلمبرداری، فیلمبرداری در نقاشی متحرک، فیلمبرداری، شناخت مواد خام، پرسپکتیو رنگ و نور، نورپردازی، ترکیببندی تصویر، گریم، تصویربرداری و پروژه نهایی.
*دانشگاههای برتر رشته سینما در ایران: این رشته تنها در ۲ دانشگاه؛ دانشگاه تهران و دانشگاه دامغان ارائه میشود. دانشگاه هنر دارای رتبه علمی بالاتری برای تحصیل در این رشته است.