موفقیت در هر رشتهای به علاقه فرد بستگی دارد. رشته فلسفه، پاسخی به برخی از اساسی ترین سوالات موجود در جهان ارائه میدهد که درست یا نادرست، حقیقت یا باطل، معنای زندگی و ماهیت انسانها و واقعیتی که در آن زندگی میکنند، است. شما به عنوان یک فیسلوف در قدم اول، باید مهارت انتقال اطلاعات به دیگران را داشته باشد و آن را روز به روز توسعه دهید. مهارتهای فکری، مهارت تصمیم گیری در شرایط بحرانی، قدرت تجزیه و تحلیل، قدرت حل مسئله، مهارتهای ارتباطی، مهارت نوشتاری، مهارتهای سازمانی، مهارت مستقل کارکردن، ابتکار عمل داشتن، مدیریت زمان، مهارتهای ارتباط بین شخصی، توانایی کار با دیگران، توانایی ایجاد انگیزه در دیگران، روحیه انعطاف پذیری، روحیه تطبیق پذیری با شرایط و مهارتهای تحقیق.
*معرفی دروس عمومی رشته فسلفه در مقطع کارشناسی: مبانی نظری اسلام، ادبیات فارسی، اخلاق اسلامی، زبان عمومی، تاریخ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، منابع اسلامی و تربیت بدنی۱ و ۲.
*معرفی دروس پایه رشته فلسفه در مقطع کارشناسی: زبان ۱ و ۲، جامعه شناسی ۱، روان شناسی ۱ و ۲، زبان عربی ۱ و ۲، علم اصول ۱ و علم و تمدن در اسلام.
*معرفی دروس تخصصی رشته فلسفه در مقطع کارشناسی:
منتخب متون کلامی و فلسفی، تاریخ فلسفه اسلامی ۱ و ۲، منطق جدید، منطق قدیم ۱ و ۲، علم کلام ۱، فلسفه اسلامی ۱ و ۲، فلسفه اخلاق در تفکر غربی، اخلاق در تفکر اسلامی، عرفان نظری، تاریخ فلسفه قرون وسطی تا رنسانس، تاریخ فلسفه از بیکن تا هیوم، تاریخ فلسفه یونان ۱ و ۲، تاریخ فلسفه از کانت تا نیمه دوم قرن نوزدهم، تاریخ فلسفه جدید و معاصر، فلسفه معاصر و مکاتب جدید قرن بیستم، متون فلسفی به زبان خارجی ۱ و ۲، متون فلسفی به زبان عربی ۱ و ۲، متافیزیک در غرب، فلسفه علوم ۱ و ۲.
*دانشگاههای برتر ارائه دهنده رشته فسلفه در ایران:
دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه شهید بهشتی.