همیشه صحبت کنکور که میشود، افراد کنکوری به این فکر میافتند که چطوری میتوانند دروس را ۱۰۰ بزنند. یادتون باشه این تصور کمی دور از واقعیت است حتی برای افراد رتبه برتر کنکور! اما با برنامه ریزی میتوان به بهترینها رسید.
تعداد سوالهای این درس در کنکور ۲۵ تا است که شامل تاریخ ادبیات، املاء، آرایههای ادبی، قرابت معنایی، زبان فارسی و معنی است. یادتون باشه که در این درس، اصلا نباید به فکر کنار گذاشتن هر کدوم از قسمتها به دلیل سختی و تمرکز بیش از حد روی مباحث دیگر کرد پس تعادل را حفظ کنید.
نکاتکلیدی درس ادبیات:
•بهترین روش مطالعه این درس این است که، مبحث وار بخونید. یک بار روزنامه وار، یک درس را مطالعه کنید و برای بار دوم در مباحث عمیق شوید و زیر نکات مهم خط بکشید.
•خلاصه نویسی برای مطالعه درس ادبیات الزامی است البته خلاصه نویسی با خلاقیت. مثلا در قسمت املاء، لغتهای سخت، یا در قسمت تاریخ ادبیات اسم و آثار و افراد را خلاصه نویسی کنید.
•این درس نیاز به مرور دارد تا در ذهن تثبیت شود و بهترین زمان استاندارد برای مرور این درس بعد از ۲۴ ساعت، بعد از ۳ روز، بعد از ۱ هفته و بعد از ۱ ماه است.
•تست زنی برای این درس را نباید فراموش کنید. زیرا باعث متوجه شدن نواقص مطالعه و کاهش استرس میشود. فراموش نکنید که برای تثبیت مطالب و سنجیدن مطالعه خود، ۲ روز بعد از مرور اول، تست بزنید.پس به دنبال منابع خوب برای تست مباحث مختلف این درس باشید تا به تسلط کافی برسید.